Loading

Hema | gastenboek

Je gaat naar een huwelijk en dient een A4tje mee te nemen… Moet iedereen dat thuis printen of neem je viltstiften mee, polaroids, insteekmapjes of een perforator, portrait of landscape? En hoe krijg je de A4’tjes ongekreukt op het feest gesmokkeld, want het is een verrassing?

Het gat in de markt

Laat je gastenboek digitaal opmaken, uitprinten en thuisbezorgen.
site_gastenboek_selecteer

Hoe het werkt

Je kiest je favoriete type gastenboek en klikt op ‘start nu’.
Er verschijnt een inlogscherm waarmee je met je vertrouwde Hema account inlogt (of zo nodig creëer je er een).
Na het invullen van de  namen van het bruidspaar en de trouwdatum kom je terecht op je persoonlijke gastenboekpagina.
Bovenin staan duidelijk de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. En vlak daaronder een countdown tot de uiterste dag van bestelling.

Als ceremoniemeester gastenboek kun je tevens de gasten beheren en het boek bestellen. Twee knoppen die de andere gasten niet zullen zien.

site_gastenboek
Je voegt de e-mailadressen van de gasten toe en drukt op ‘verstuur’. Al deze gasten ontvangen een uitnodiging om zelf online met hun A4’tje aan de slag te gaan.
Er zijn een paar fris vormgegeven A4’tjes ter beschikking die gemakkelijk ingevuld kunnen worden met teksten en afbeeldingen. Zoals een ‘food’ A4’tje, een ‘wens’ A4’tje en een ‘foto’ A4’tje.
Een week voor de bruiloft krijg je een reminder dat het de hoogste tijd is je gastenboek te bestellen. Je rekent het boek af en even later ligt er een mooi gebonden gastenboek op je deurmat.

hema_gastenboek

Top